2. Opret begivenhed og tilføj begivenhedsinformationer

Det første du skal gøre, når du opretter en begivenhed er at tilføje begivenhedsinformationerne. Det inkluderer blandt andet hvor og hvornår begivenheden skal finde sted, hvem der skal deltager, samt hvem den skal være synlig for.

Log ind på ChurchDesk

1. Gå til Kalenderen

Tjek at du er i Kalender.

2. Opret en ny begivenhed

Klik på den grønne + knap og derefter på Begivenhed.

Tip: "c+e" er en genvej, som du kan bruge til at arbejde hurtigere.

Tip: Du kan også oprette en ny begivenhed ved at venstreklikke og trække musemarkøren rundt i kalenderen, til det tidspunkt du ønsker begivenheden skal finde sted. Dato og tid vil automatisk stå i begivenhedensinformationen.

3. Begivenhedsinformationer

Skriv en titel til din begivenhed. Vælg en start- og slutdato

Muligheder: Hele dagen (Begivenheden vil ligge i toppen af kalenderen, på den dag du har valgt, for at vise at den varer hele dagen). Skjul sluttidspunkt (Skjuler sluttidspunktet for begivenheden, hvis du offentliggør den på hjemmesiden. Sluttidspunktet vil stadig være synligt i din kalender). Gentag (Klik her, hvis du ønsker at oprette en række gentagende begivenheder. En begivenhed kan maksimum gentages 150 gange).

Tip: Du behøver ikke at vælge "Skjul sluttidspunkt" og "Sted" for interne begivenheder, da disse vil blive vist. Kun for eksterne begivenheder skal du vælge, om disse skal vises på hjemmesiden.

4. Kategorier og reservationer

Tilføj kategorier, ressourcer og brugere. Med kategorier får begivenhederne forskellige farver i jeres kalender, og I kan vælge hvor og hvordan, de skal arrangeres på jeres hjemmeside.

Hovedkategori: Indsæt en kategori. Dette vil være den kategori, som hovedsageligt bliver tilknyttet begivenheden, og som afgør hvilken farve begivenheden vi have i kalenderen.

Andre kategorier: Du kan vælge andre kategorier, hvis begivenheden skal være tilknyttet flere kategorier.

Ressourcer: Vælg ressourcer, som lokaler og udstyr. Disse vil blive reserveret til din begivenhed. Andre brugere kan se, hvad du har reserveret i kalenderen.

Brugere: Vælg andre brugere, hvis du vil invitere dem til at deltage i begivenheden. Brugeren vælger selv, om notifikationer skal komme via app, e-mail og/eller SMS.

5. Intern note

En Intern note er information, du ønsker forbliver mellem dig og dine kollegaer. Den interne note will KUN blive vist til de brugere, som er i gruppen

Tip: Læs mere om grupper og hvordan de administreres her

Intern note: Interne noter til begivenheden, så som salmenumre, forberedelser eller lignende.

Personfølsom information: Specielle informationer, så som personnumre eller private samtaler, som kun kan ses af brugere, som er tildelt rollen "Personfølsom information".

6. Indstillinger for synlighed

Vælg hvem der skal kunne se begivenheden. Begivenheden vil altid automatisk stå som synlig for "Alle brugere". Du kan også vælge "Offentlig", "Grupper" eller "Privat". Du kan også eksportere begivenheden til sogn.dk.

Offentlig: Begivenheden kan deles på jeres hjemmeside og beskeder sendt fra Kontakter. Vælger du denne synlighed, kan du endvidere begrænse hvilke grupper der kan se den interne note.

Alle brugere: Begivenheden kan ses af alle i din kirke med et ChurchDesk login. Følsomme informationer vil dog fortsat kun kunne ses af brugere med denne rettighed.

Grupper: Begivenheden kan ses af de valgte grupper.

Privat: Begivenheden kan kun ses af dig, men du kan ændre dette senere.

7. Fortsæt til trin 2: "Offentlig information"

Når du har udfyldt informationerne i trin 1: "Tilføj begivenhedsinformationer" skal du fortsætte til trin 2. Du kan også gemme begivenheden som en kladde og færdiggøre den senere.

Næste - 3.0 Tilføj offentlig information