1. Hurtig gennemgang af Kalenderen

Det er i hjertet af kirkens administration at holde styr på kalenderen. Det første skridt er at tilføje begivenheder, men det er også essentielt at holde overblikket over aktiviteter og automatisere nogle ting. Hos ChurchDesk er alle jeres værktøjer tilgængelige i ét system, hvilket gør den ellers komplekse administration simpel. Når du opretter en begivenhed, vil du med det samme kunne reservere ressourcer og tilgængeligt personale, oprette og tildele opgaver og offentliggøre begivenheden på hjemmesiden. Du kan også indsætte tilmeldingsformularer. Administration af en kalender handler, hos ChurchDesk, ikke blot om at have en digital kalender. Det handler om, at arbejde smartere, så du bruger mindre tid på daglig administration og mere tid hos menigheden.

Log ind på ChurchDesk

Klik på Kalender i dropdown menuen.

Her er et overblik over Kalenderen. Du vil få vist begivenheder for alle de grupper, du er medlem af. Du kan:

1. Oprette Begivenheder eller Fravær

2. Skifte imellem dage, uger eller måneder

3. Klik på Kalender ikonet, hvis du ønsker at gå til en specifik dag

4. Vælg, om du vil have vist en dag, uge, måned, ressource eller bruger

5. Rediger Kalender indstillinger

6. Vælg, om du vil have vist begivenheder, fravær og/eller ikke udgivende begivenheder. (Vi anbefaler at I får vist alle tre).

7. Vælg, om du vil se Ressourcer og Informations ikoner på begivenhederne. (Vi anbefaler at I får vist disse). Du kan også vælge at få vist et Fraværsoverblik og Arbejdsplaner. Vær opmærksom på, at disse kun vil være synlige, når du får vist Dagsvisningen, Ressoucer og Brugere.

8. Se begivenheder hvor en ressource er reserveret. Venstreklik for at se mere.

9. Åben Kalender Filteret

Hvad er hovedfunktionerne i ChurchDesk Kalenderen?

Nedenfor er en liste over nogle af hovedfunktionerne i ChurchDesk Kalenderen

Integreret med andre ChurchDesk værktøjer

Når du opretter en begivenhed og offentliggør den eksternt, kan du nemt integrere den i dine andre ChurchDesk værktøjer. Du kan oprette kalendervisninger på hjemmesiden, som automatisk inkluderer de begivenheder, du ønsker vist. De opgaver du tilknytter til en begivenhed, vil automatisk blive vist under "Opgaver" for de relevante grupper. Når du opretter en e-mailmeddelelse, kan du ligeledes tilføje begiveheder. Alt er automatiseret og hjælper dig med at kommunikere jeres begivenheder hurtigt ud og i samme stil som resten af jeres grafiske ansigt udadtil.

Interne og eksterne begivenheden - samlet ét sted

Kalenderen i ChurchDesk hjælper dig med at organisere alle jeres begivenheder - både interne og eksterne. Det betyder, at al din administration kan klares på en gang. Når du opretter en begivenhed, kan du nemt vælge, om den skal offentliggøres til ekstern brug, skal forblive intern, kun deles med valgte grupper eller være helt privat. Dette gør at ikke bare du, men al personale kan få et overblik over kirkens aktiviteter.

Opgaver

Med adgang til Planlægning kan du tilknytte opgaver til din begivenhed. En opgave kan enten tildeles til en bruger eller udbydes til en gruppe, så brugere selv kan byde ind på den.

Vær fleksibel - ChurchDesk har en app til dig

Hvad gør du, når du ikke sidder ved en computer og har brug for din kirkes kalender? Du åbner din ChurchDesk app på din smartphone eller tablet. Opret eller rediger begivenheder, tilføj fravær eller se, hvordan din dag ser ud. Kalenderen er tilgængelig for dig, når du har brug for den, lige meget hvor du er.

Lokale reservation

Forbind dine ressourcer og værktøjet til at reservere lokaler. Så vil besøgende på jeres hjemmeside få vist hvilke af jeres lokaler, der er ledige. Det vil ikke blive vist, hvad der foregår i lokalerne, mens de er optagede. Du kan også oprette en formular til at reservere lokaler på hjemmesiden. Den vil automatisk opdateres, når lokaler bliver reserveret, og klare administrationen for dig.

Næste - 2.0 Opret begivenhed og tilføj begivenhedsinformationer