6. Hvordan sender jeg en e-mail meddelelse?

"E-mail meddelelser" kan bruges til at sende hvad som helst ud til din menighed. Både nyhedsbreve, koncertkalendre, kirkeblade som PDF og meget mere. Du kan sende individuelle beskeder eller beskeder til hele segmenter.

1. Opret en e-mail meddelelse

Klik på Beskeder i venstre side af din skærm.

Tip: Her kan du også se Sendte beskeder, Planlagte beskeder og Kladder.

Klik på Tilføj knappen i den øverste højre side af din skærm. Vælg E-mail nyhedsbrev

2. Vælg mellem e-mail mulighederne

Vælg om du vil have dig selv eller kirken som afsender.

Vælg hvem der skal modtage e-mailen ved at klikke på Til feltet. Du kan vælge enkelte kontakter eller hele segmenter.

Vælg et billede fra dit filarkiv

Hvis du ikke har et billede i dit filarkiv, kan du uploade et direkte fra din computer.

Skriv din Overskrift og Tekst

Dine redigeringsmuligheder inkluderer Fed, Kursiv, Vandret linje, Links og Attributter.

Brug Attributter til at gøre din e-mail meddelelse mere personlig. Vælg "Fornavn", så tilføjer systemet automatisk navnet på modtageren.

Spar tid og få en flottere e-mail meddelelse ved at tilføje eksisterende Begivenheder og Nyheder fra din hjemmeside.

Klik på Tilføj knappen i midten af din skærm.

Vælg hvilke Begivenheder og Nyheder du vil vise.

3. Send e-mail meddelelser

Hold musen over Send knappen.

Du kan nu vælge om du vil Sende en test besked, Sende med det samme eller Sende senere

Næste - 7.0 Hvordan opretter og sender jeg en SMS?