5. Hvordan opretter og fjerner jeg segmenter?

Det er vigtig at opdele kontakter i segmenter når man kommunikerer med forskellige grupper af mennesker. Nogen ønsker information om koncerter, mens andre er interesserede i arrangementer for børn. For at kirken kan kommunikerer målrettet, er det nødvendigt at forholde sig til dette. Heldigvis er Segmenter lavet til at hjælpe dig.

1. Tilføj et segment

Klik på Kontakter, som er placeret i det øverste venstre hjørne af din skærm.

Naviger til Filtrene, som er placeret i højre side af din skærm. Klik på den hvide boks til venstre for emneord og skriv dit eget Emneord.

Dine kontakter vil automatisk blive segmenteret, alt efter om de har det emneord, du skriver. Du kan også oprette segmenter, som er baseret på andre filter muligheder: Navn, Fødselsdag, Registreret, Køn, By og Emneord.

Klik Tilføj segment, når du er færdig. Du vil blive bedt om at give dit segment et navn.

Alle dine segmenter vil være synlige i toppen af din skærm.

2. Fjern et segment

Klik X til højre for dit segment.

Næste - 6.0 Hvordan sender jeg en e-mail meddelelse?