4. Hvordan opretter, tilføjer og fjerner jeg et emneord fra en kontakt?

Emneord kan tilføjes til alle kontakter. Ved at tilføje emneord til dine kontakter, kan du kontrollere hvilke kontakter, der er inkluderet i de forskellige Segmenter. Eksempel: Hvis du har tilføjet emneordet: "Babysalmesang" til 10 kontakter, bliver de inkluderet, hvis du opretter et segment med samme emneord.

1. Opret emneord

Klik på navnet af den kontakt, du vil tilføje et emneord til.

Opret et emneord ved at klikke på + Tilføj emneord knappen, placeret i det øverste venstre hjørne af din skærm.

Skriv dit emneord i boksen. Klik Tilføj knappen, når du er færdig.

Emneordet er nu oprettet og kan tilføjes til andre kontakter.

2. Tilføj et emneord til en kontakt

Når du opretter et emneord, vil det automatisk blive tilføjet til den kontakt, du var på, da du oprettede emneordet.

Naviger til en kontakt ved at klikke på deres navn. Vælg Tilføj emneord".

Alle dine emneord vil blive vist automatisk. Du kan tilføje et emneord til kontakten, ved at klikke på emneordet.

Klik Gem, når du er færdig.

3. Fjern emneord fra en kontakt

Naviger til en kontakt.

Klik på X til højre for emneordet.

Næster - 5.0 Hvordan tilføjer og fjerner jeg segmenter?