2. Hvordan opretter jeg en kontakt?

Denne guide vil vise dig, hvordan man opretter én kontakt. Importer flere kontakter på én gang her

1. Gå til Kontakter

Naviger til og klik på Kontakter i den øverste venstre side af din skærm.

2. Tilføj kontakt

Klik på Tilføj knappen i det øverste højre hjørne af din skærm.

3. Tilføj kontaktinformation

Tilføj information om din nye kontakt. Felterne som er markeret med en  * er påkrævede felter, som skal udfyldes. Du skal også indtaste et telefonnummer eller en e-mailadresse.

Klik Gem, når du er færdig. Gem knappen er placeret i det nederste højre hjørne af på din skærm.

Næste - 3.0 Hvordan finder og redigerer jeg en kontakt?