Tilføj ny bruger til kirkegårdssystemet

Sådan opretter du nye brugere til kirkegårdssystemet

Opret brugeren i Team:

1. Klik på dit navn i den blå værktøjsbjælke og vælg 'Team'
  2. Klik på 'Tilføj bruger' øverst i højre hjørne
  3. Udfyld brugerens rigtige email adresse
  4. Sæt flueben i 'tilføj roller og grupper'
  5. Giv brugeren en tilpassende rolle

Efter brugeren er oprettet, modtager brugeren en mail med et link, hvor brugeren kan lave en adgangskode, logge ind og udfylde navn i deres profil.

Start at tidsregistrere for den nye bruger

1. For at starte med at tidsregistrer for den nye bruger, skal du først tilføje en kontrakt til brugeren
  2. Gå til Team
  3. Find den nye bruger på listen og klik på 'Handlinger' i højre side og vælg 'Rediger'
  4. Klik i feltet 'Kun administratorer'
  5. Vælg en kontrakt i 'Kirkegårds ansættelse' og klik på 'Gem'

For at tilføje den nye bruger i ressourcer

1. Gå til 'Ressourcer' i venstre side
  2. Klik på 'Tilføj' øverst i højre hjørne
  3. Søg efter brugeren
  4. Hvis brugeren end ikke har indtastet navn, skal du søge på email adressen
  5. Klik på 'Opret'
  6. Du kan nu starte at tidsregistrere for den nye bruger