5. Hvordan administrerer jeg gruppens medlemmer?

Det er essentielt for gruppeadministratoren at kunne administrere gruppens medlemmer. Denne manual viser hvordan du administrerer de forskellige funktioner.

Log in to your ChurchDesk

1. Gå til Grupper

Tjek at du er på Intranettet

Klik på Grupper i venstre side af din skærm.

2. Tilføj en bruger til en gruppe

Dette kan kun gøres af gruppeadministratoren.

Klik på Tilføj medlem knappen.

Tip: En bruger med rollen Brugeradministrator kan tilføje dem selv til en gruppe.

Vælg hvilken bruger, du vil gøre til medlem af gruppen.

Tip: Du kan enten finde brugeren i dropdown menuen eller ved at skrive navnet.

3. Fjern et gruppemedlem

Dette kan kun gøres af gruppeadministratoren.

Klik på Handlinger ud for det gruppemedlem, du vil fjerne. Klik så på Fjern fra gruppe.

4. Send besked til et gruppemedlem

Du kan sende en intern besked til et andet gruppemedlem. Beskeden vil være synlig på modtagerens app, e-mail eller SMS, alt efter deres notifikationsindstillinger.

Klik på Handlinger og vælg Send besked

Skriv et Emne og din Besked. Klik så på Send besked

5. Gør et medlem til Gruppeadministrator

Dette kan kun gøres af gruppeadministratoren.

Klik på Handlinger og vælg Gør til administrator

Næste - 6.0 Hvordan administrerer jeg gruppens filarkiv