1. Hurtig gennemgang af grupper

Log ind på ChurchDesk

1. Gå til grupper

Tjek at du er på Intranet.

Klik på Grupper i venstre side af din skærm.

Tip: Du kan også gå til den enkelte gruppe, du er medlem af. De er placeret i venstre side af din skærm.

2. Om Grupper i ChurchDesk

Grupper er en god måde at separerer filer, kommunikation og kalendre mellem forskellige brugere. Det inkluderer:

• Filer: Når du uploader filer i ChurchDesk, skal de tilknyttes til en gruppe. Filerne er kun synlige for medlemmerne af den gruppe.
  • Kalender planlægning: Begivenheder og Fravær bliver tilknyttet til en gruppe. Hvis du ikke er medlem af gruppen, kan du ikke se det i din kalender.
  • Kommunikation: I kan kommunikerer internt i grupperne og sende en besked, der automatisk kommer ud igennem via app notifikationer, e-mail eller SMS. I kan også oprette blogindlæg, som kun gruppens medlemmer kan kommentere på.
  • Opgaver: Tildel gruppen en opgave, som de kan varetage. Det kan f.eks. være at medlemmer af gruppen "Kirketjenere" kan varetager "kirketjeneropgaver".

3. Se alle Grupper

Dette er et overblik over dine Grupper. Her kan du se alle grupper - også dem du ikke er medlem af. Du kan:

1. Se de forskellige grupper, der er i jeres system
  2. Oprette en ny gruppe
  3. Se hvor mange medlemmer en gruppe har
  4. Klik på et gruppenavn for at gå til gruppen

4. Naviger rundt i en gruppe

Ved at navigere rundt i en gruppe kan du se alt det indhold, som er blevet tilknyttet til gruppen og dens medlemmer.

1. Naviger rundt i gruppemenuen
  2. Gå til gruppens kalender
  3. Rediger gruppe (kun for gruppeadministratoren)
  4. Se gruppens aktivitet

Næste - 2.0 Hvordan opretter jeg en gruppe?