1. En hurtig gennemgang af Bloggen

Denne manual giver dig et overblik over bloggen i ChurchDesk.

Log ind på ChurchDesk

1. Gå til Bloggen

Tjek at du er på Intranettet

Klik på Blogge, som er placeret i venstre side af din skærm.

2. Om bloggen i ChurchDesk

Bloggen i ChurchDesk hjælper dig med at publicere nyheder både internt og eksternt. På den måde ser alle dine nyheder ens ud, alt efter din kirkes profil. Det gør en stor forskel i kommunikationen med dine medlemmer. Du får også selv en mere fleksibel arbejdsgang, hvor du kan vælge hvornår et indlæg skal udgives og fjernes. Dermed kan du skrive fremtidige blogindlæg uden at skulle bekymre dig om udgivelsen eller at skulle fjerne dem igen. Alle blogindlæg, der er blevet gjort tilgængelige hjemmeside udgivelse, bliver automatisk integreret i dit Kontakt modul. På den måde kan de sendes, uden du skal kopier informationen fra et andet system.

3. Blog overblik

1. Se forskellige blogkategorier

2. Sorter dine blogindlæg

3. Et blogindlæg

4. Administrer blogkategorier

5. Opret et nyt blogindlæg

6. Blogindlæg handlinger

Næste - 2.0 Hvordan administrerer jeg blogkategorier?