2. Hvordan administrerer jeg mapper?

I filarkivet kan I gemme alle jeres billeder, referater, lister og andre filer, som I ønsker at bruge i ChurchDesk. En fil skal være i filarkivet, før den kan blive lagt op på jeres ChurchDesk hjemmeside.

Log ind på ChurchDesk

1. Gå til Filarkivet

Tjek at du er på Intranettet

Klik på Filarkiv i venstre side af din skærm.

2. Opret en ny mappe

Klik på den grønne Ny mappe knap.

Skriv et Mappenavn og vælg hvilken Gruppe du ønsker mappen skal tilknyttet til.

En bruger kan kun se en tilføjet fil, hvis de er medlem af den gruppe, som mappen er tilknyttet.

3. Rediger mappenavn

Klik på blyant ikonet

Skriv et nyt mappenavn og klik på Gem

4. Flyt mapper

Du kan omrokere dine mapper, så en hovedmappe bliver til en undermappe. Du har to muligheder:

1. Tryk og træk

Klik og hold musen nede på den mappe, du ønsker at flytte. Træk den hen til den mappe, du ønsker at lægge den under. Slip musen.

2. Flyt knappen

Marker den hvide boks ved siden af mappen. Tryk Flyt

Klik på Cirklen ved den mappe du vil flytte den til. Klik Vælg.

5.0 Slet mappe

Du kan kun slette mapper, som du selv har oprettet eller hvis du er gruppe administrator. Vær opmærksom på, at sletter du en mappe, vil alle filer i mappen ligeledes blive slettet.

Der er to måder, du kan slette en mappe på:

1. Marker og Slet (En god måde at slette flere mapper på)

Marker den hvide boks ved siden af mappen og klik så på Slet knappen

2. Papirkurven

Klik på papirkurven

6.0 Download mappe

Du kan ikke downloade en hel mappen, men en fil ad gangen.

Næste - 3.0 Hvordan administrerer jeg filer?