1. Hurtig gennemgang af Filarkivet

Har du nogensinde undret dig over, hvor billederne fra fastelavn blev af, eller hvor du finder dagsordenen for næste møde? Hos ChurchDesk tror vi på at alle kirker skal have nemmere adgang til fælles filer og billeder. Se her hvordan.

Log ind på ChurchDesk

1. Gå til Filarkivet

Tjek at du er på Intranettet

Klik på Filarkiv i venstre side af din skærm.

2. Find rundt i filarkivet

Dette er et overblik over dit filarkiv. Her kan du se alle filer og billeder, som er lagt op i de grupper, du er medlem af. Du kan:

1. Tilføje mapper eller uploade filer

2. Sortere dine filer og billeder efter navn, type, uploadet af, tilknyttet gruppe, størrelse eller sidst ændret.

3. Søge efter en specifik fil ved at skrive filens navn.

4. Redigere en fil ved at klikke på "Blyant" ikonet.

5. Slette en fil ved at klikke på "Papirkurv" ikonet.

3. Hvilke filtyper kan ChurchDesk klare?

Du kan lægge følgende filtyper op i filarkivet: 'jpg', 'jpeg', 'png', 'gif', 'pdf', 'doc', 'docx', 'ppt', 'pptx', 'pps', 'ppsx', 'odt', 'xls', 'xlsx', 'zip', 'mp3', 'm4a', 'ogg', 'wav', 'mp4', 'mov', 'wmv', 'avi', 'mpg', 'ogv', '3gp', '3g2', 'cap', 'tif', 'eps', 'indd', 'idml', 'psd', 'otf', 'rar', 'afm', 'wma', 'txt', 'csv', 'key', 'pages', 'numbers', 'pub'.

Næste - 2.0 Hvordan administrerer jeg mapper?