9. Hvordan bruger jeg kalenderens filtre?

Hos ChurchDesk tror vi på, at alle ansatte, frivillige osv. skal kunne få et let overblik over aktiviteterne i kirken. Det vil gøre jeres planlægning hurtigt og problemfri. Lad os se hvordan Filtre kan give jeres en bedre styring af kirkens kalender.

Log ind på ChurchDesk

1. Naviger til Kalender

Tjek at du er i Kalenderen.

2. Åben/Luk for Filteret

Filteret hjælper jer med at finde noget specifikt i jeres kalender. Det kan være, at du vil have vist de begivenheder, du er tilknyttet til eller begivenheder under en bestemt kategori.

Filteret er placeret i højre side af jeres kalender. Du kan åbne og lukke for det, ved at klikke på den lille hvide pil.

3. Vælg/Fravælg Filtre

Efter du har åbnet filteret, kan du klikke på "Fravælg alle filtre". Dette vil efterlade din kalender tom. Du kan nu vælge hvilke begivenhedskategori, fraværstype, bruger eller ressource du leder efter, samt kombinere flere af dem.

Bemærk: Kalenderen husker dine indstillinger. Husk derfor at vælge "Vælg alle filtre", hvis du vil have vist hele kalenderen igen.

4. Filter muligheder

Der er fire sektioner i kalenderfilteret. Under hver af dem, kan du klikke på begivenhedskategori, ressource, fraværstype eller bruger alt efter hvad du ønsker, din kalender skal vise.

1. Vælg/Fravælg alle filtre.

2. Dropdown menu. Hver taksonomi har en. Du kan åbne/lukke menuen, ved at klikke på den.

3. Vælg/Fravælg hvad du vil have vist i din kalender. I eksemplet nedenfor, vil kalenderen kun vise begivenheder under kategorien "Internt møde".

4. Bonusinformation. Du kan redigere Taksonomier direkte i filteret eller tilføje nye ved at klikke på "+" ved siden af dropdown menuen.