7. Hvordan redigerer og sletter jeg fravær?

Denne vejledning vil vise dig, hvordan du redigerer og sletter fravær i jeres kalender. Du kan kun redigere og slette fravær hvis du selv har oprettet det, er gruppeadministrator eller har rollen "fravær og arbejdsplan".

Log ind på ChurchDesk

1. Naviger til Kalender

Tjek at du er i Kalenderen.

2. Rediger fravær

Venstreklik på fraværet. Klik så på blyant ikonet.

Rediger fraværsinformationen og klik på Opdater

3. Slet fravær

Der er to måder, du kan slette fravær på. Vær opmærksom på, at du kun kan slette fravær, som du selv har oprettet eller hvis du er gruppens administrator.

Find det fravær du vil slette i kalenderen. Klik på det en gang, så et lille vindue kommer frem.

1: Klik på "papirkurv" ikonet for at slette fraværet.

2: Du kan også klikke på øjet. Klik så på Mere og vælg Slet.

Et pop-op vindue vil spørge, om du er sikker på, at du vil slette fraværet. Vælg Slet, hvis du ønsker at slette fraværet.

Du vil få vist en grøn besked i det nederste højre hjørne når fraværet er slettet.

Næste  - 8.0 Lær mere om Taksonomier