5. Hvordan redigerer og sletter jeg begivenheder?

Det kan forekomme, at du har brug for at redigere eller slette en begivenhed. Følg vejledningen nedenfor, for at sikre, at det bliver gjort korrekt.

Log ind på ChurchDesk

1. Naviger til Kalenderen

Tjek at du er i Kalender.

2. Rediger en begivenhed

For at redigere en begivenhed, skal du venstreklikke på den begivenhed, du ønsker at redigere, og klikke på "blyant" ikonet.

Tip: Dette er også en hurtig måde at se begivenhedsinformationen på, når du er i kalenderen.

Opdater begivenhedsinformation og opdater begivenhed

Tip: Hver enkel bruger kan vælge, hvordan de vil modtage invitationer, under indstillinger.

Hold musen over "Opdater begivenhed"

...og lav en kopi: Dette opretter en identisk kopi af din begivenhed, som du kan redigere og gemme. Det er et godt værktøj, hvis du har planer om at afholde samme begivenhed igen, men på et andet tidspunkt.

Slet en begivenhed

Bemærk venligst: Alle brugere kan slette begivenheder, som de selv har oprettet. Hvis du ønsker at slette en begivenhed, som er oprettet af en anden bruger, skal du være administrator af den gruppe, som begivenheden er tilknyttet. Dette gør at ingen, ved en fejltagelse, sletter en vigtig begivenhed fra kalenderen.

Venstreklik på en begivenhed i kalenderen. Klik så på papirkurv ikonet.

Du vil nu se et pop-up vindue med en advarsel om, at du er ved at slette en begivenhed. Hvis du har oprettet en række begivenheder, får du følgende valgmuligheder:

Kun for denne hændelse: Dette vil kun slette den ene begivenhed, du har valgt.

Alle følgende hændelser: Hvis du har en række begivenheder, vil dette slette alle begivenheder efter den valgte.

Alle forekomster: Dette vil slette alle begivenheder, som er tilknyttet denne række af begivenheder, både afholdte og fremtidige.

Næste - 6.0 Hvordan opretter jeg fravær?