Lokaleudlejning

I ChurchDesk har du mulighed for at dele tilgængeligheden af dine ressources ved at dele eller tilføje dem på din hjemmeside. Hvis du udleje dine ressources kan du angive hvilke ressourcer skal vises. ChurchDesk vil simpelthen indikere, at ressourcen ikke er tilgængelig, når der er en aktivitet.

For at vise tilgængeligheden af jeres ressources tager tre trin.

1. Gør ressources tilgængelig for offentligheden.

• Gå til 'Taksonomier' i din kalender ved at klikke på gitter-knappen
  • Vælg 'Ressourcer'
  • Redigér den ressource som du vil gøre offentlig
  • Sæt flue ben i boksen Check the box "Vis om ressourcen er tilgængelig på hjemmesiden"
  • Derefter klik på 'Gem'

2. Kopier linket i bunden af ressources siden

3. Tilføj linket til en side eller tekstvisning (se vejledning til at tilføje link)

Sådan ser det ud for hjemmesidebesøgende