Tastaturgenveje

I ChurchDesk har vi implementeret forskellige tastaturgenveje til at gøre det nemmere og hurtigere for dig at navigere i Intranettet. Vi har et sæt genveje, der er tilgængelige fra overalt i intranettet og et sæt, der er tilgængelig fra kalenderen.

Du kan få et overblik over de genveje, der er tilgængelige ved at klikke på dit navn i den blå værktøjsbjælke og vælg "Tastaturgenveje" eller du kan blot klikke på "?" på dit tastatur. For at lukke oversigten klikke på "x" i øverste højre hjørne.

Mulighederne for tastaturgenveje varierer efter hvor du er i intranettet og kalenderen har de mest udførlige tastaturgenveje. Du får de relevante tastaturgenveje ved at gå til kalenderen og her få vist dem.

Tastaturgenveje

Kalender tastaturgenveje