Billede på hjemmesiden

Sådan tilføjer du et billede til et menupunkt:

NB! Husk at alle billeder og filer der bruges på hjemmesiden, skal gemmes i jeres ChurchDesk filarkiv først. Se vejledning til filarkivet her.

1. Gå til den side du vil lægge billedet og klik 'rediger'
  2. Sæt kurseren på det sted du vil have billedet og klik på
  3. Klik på 'Browse' for at tilgå jeres filarkiv
  4. Find billedet du vil tilføje til hjemmesiden og klik på det, derefter klik 'Vælg'
  5. Du kan justere størrelsen af billedet og om det skal være venstre/højre justeret, derefter klik på 'Ok'
  6. For at redigere billedet eller skifte det, dobbelt klik på billedet