Introduktion til iPhone app'en

Med den nye ChurchDesk App har du mulighed for at se jeres kalender, oprette nye begivenheder og oprette gruppebeskeder på farten. Hvis du har en bruger i flere sogne vil du få et samlet overblik over alle de ChurchDesk systemet du er tilmeldt i.

Minimum systemkrav: iOS 8.0

Sådan henter du app'en

1. Gå til App Store på din iPhone og søg efter "Churchdesk" og installer app'en
  2. Når du har installeret app'en vil du finde et ChurchDesk ikon blandt dine apps

Log-in

1. Når du åbner app'en vil du blive bedt om at logge ind med din e-mailadresse og dit kodeord

Dashboard

1. Når du er logget ind på app'en bliver du videreledt til "Dashboardet" hvor du kan få et overblik over dagens begivenheder, ventende invitationer og gruppebeskeder
  2. Under "I dag" får du et overblik over hvilke begivenheder der står i kalenderen i dag

3. Under "Invitationer" kan du se de begivenheder du er blevet reserveret til, men hvor du mangler at svare hvad end du kommer eller ej
  4. Under "Beskeder" kan du se alle ulæste beskeder der er blevet sendt i de grupper du er medlem af

Tilgå kalenderen

1. For at tilgå kalenderen skal du klikke på "gitter-knappen" oppe i venstre hjørne
  2. Sidemenuen vil nu udfolde sig på venstre side af din skærm
  3. Klik på "Kalender"

4. Kalenderen vil nu åbne og du får mulighed for at arbejde i kalenderen