Lydfil på hjemmesiden

Du kan bruge SoundCloud til at lægge lydfiler på jeres hjemmeside.

Sådan gør du:

1. Går til SoundCloud og opret en bruger
  2. Klik på 'Upload' øverst i højre hjørne
  3. Klik på 'Choose file to upload' og vælg lydfilen fra din computer
  4. Når lydfilen er uploadet klik på 'Home' øverst i venstre hjørne
  5. Klik på 'Share' knappen under den fil du vil lægge på hjemmesiden
  6. Klik på 'Embed' og kopier koden i linjen
  7. Åbn dit ChurchDesk og klik 'Redigér' på den side lydfilen skal ligge
  8. Klik på 'Deaktiver teksteditor' under tekstboksen og indsæt koden fra SoundCloud og klik 'Gem'
  9. Nu kan du afspille lydfilen direkte fra jeres hjemmside

Se skærmbilleder af processen herunder:

1. Indtast email adresse og lave en adgangskode
  2. Udfyld brugernavn og fødselsdato
  3. Klik på 'Upload' for at oploade lydfiler
  4. Klik på 'Choose file to upload'
  5. Klik på 'Share' under lydfiler du vil dele
  6. Klik på 'Embed' og kopier koden