Domæne redelegering

Denne vejledning vises dig hvordan du overfører jeres domæne til gratisDNS og hvordan du ændrer DNS indstillinger.

1. Gå til www.gratisdns.dk
  2. Tryk “login”
  3. Vælg “opret ny bruger”, indtast et ønsket brugernavn, en stærk kode og email
  4. Når du er logget ind, vælg “Primær DNS”.
  5. Indtast domænet i det første felt og tryk på “Opret primær & sekundær DNS for dette domæne”
  6. Find domænet i listen, og tryk “Ændre DNS”
  7. Tilføj en A-Record ved at trykke på “Tilføj A”: sæt Vært: domæne.dk og IP: 46.29.98.249
  8. Tilføj en Cname:
  9. VIGTIGT! Indsæt eventuelle mail indstillinger, hvis I har mail på dette domæne
  10. Gå nu til flyt domæne:
    https://ssl.gratisdns.dk/order.phtml?action=transfer
    Indsæt domænet og anmod om flytningen.

11. ELLER:
    Eller brug flyt domæne på dk-hostmasters hjemmeside: https://www.dk-hostmaster.dk/selvbetjening/redeleger-domaenenavn/

Og husk at bekræfte
  12. Nu modtager ejeren af domænet en mail fra DK-Hostmaster hvor han skal godkende flytningen.
  13. Domænet er nu flyttet til GratisDNS og i kan nu fremover, helt gratis administrere jeres domæne indstillinger her. Husk at i stadig skal betale til DK-Hostmaster for ejerskabet af domænet.