Introduktion til galleri

Sådan opretter du et galleri

1. Gå til intranettet og klik på 'Gallerier' i venstre sidebar
  2. Klik på den grønne knap 'Nyt galleri' i øvre venstre hjørne
  3. Giv galleriet et navn og klik på 'Gem og fortsæt med at uploade' eller 'Gem galleri'

Sådan tilføjer du billeder fra filarkivet

1. Gå til intranettet og klik på 'Gallerier' i venstre sidebar
  2. Find det galleri du gerne vil tilføje billeder til og klik på sky ikonet
  3. Klik på 'Filarkiv'
  4. Nu skal du sætte flueben ud for de billeder du gerne vil have vist i galleriet og derefter klikke på 'Vælg'

Sådan tilføjer du billeder fra computeren

1. Gå til intranettet og klik på 'Gallerier' i venstre sidebar
  2. Find det galleri du gerne vil tilføje billeder til og klik på sky ikonet
  3. Klik på 'Computer'
  4. Vælg billederne fra din computer og klik 'Åbn'
  5. Vælg hvilken gruppe billederne skal gemmes i ved at klikke på 'Vælg gruppe' rulle menuen øverst
  6. Vælg en mappe billederne skal gemmes i ved at klikke på 'Vælg mappe' øverst
  7. Tilføj billederne til en eksisterende mappe ved at klikke på cirkelen til venstre for mappen og klik 'Vælg' og derefter 'Upload alle'
  8. Eller opret en ny mappe ved at klikke på 'Ny mappe.' Giv mappen et navn og klik 'Opret mappe.' Vælg mappen og derefter klik på 'Upload alle'

Sådan ændrer du navnet på et galleri

1. Gå til intranettet og klik på 'Gallerier' i venstre sidebar
  2. Find det galleri du gerne vil redigere og klik på blyant ikonet
  3. Du kan du ændre galleriets navn og afslutter ved at klikke 'Gem'

Sådan sletter du et galleri

1. Gå til intranettet og klik på 'Gallerier' i venstre sidebar
  2. Find det galleri du gerne vil redigere og klik på skraldespand ikonet
  3. Hvis du vil slette galleriet, klik på 'Slet' ellers klik på 'Annuller'

Sådan indsætter du er galleri ind på hjemmesiden som et menulink

1. Gå til hjemmesiden og klik på det grønne + i øvre venstre hjørne
  2. Vælg 'Gallerivisning'
  3. Giv gallerivisningen først en titel
  4. Vælg hvilket galleri du vil vise, fra 'Galleri' rulle menuen
  5. Vælg hvor mange billeder skal vises i gallerivisningen
  6. Sæt flueben i 'Tilføj et menulink'
  7. Skriv evt. en beskrivelse (denne tekst vises når man holder musen hen over menupunktet)
  8. I 'Overordnet menupunkt' vælger du hvor på hjemmesiden gallerivisningen skal ligge
  9. Klik på 'Gem'

Sådan indsætter du et galleri ind i højre eller venstre blok

1. Gå til hjemmesiden og klik på det grønne + i øvre venstre hjørne
  2. Vælg 'Gallerivisning'
  3. Giv gallerivisningen først en titel
  4. Vælg hvilket galleri du vil vise, fra 'Galleri' rulle menuen
  5. Vælg hvor mange billeder skal vises i gallerivisningen
  6. Klik på 'Gem'
  7. Gå til den side hvor du vil have gallerivisningen til at ligge
  8. Klik på 'rediger' og rul ned til højre/venstre blok
  9. Vælg din gallerivisning fra rullemenuen
  10. Klik på 'Gem'

Anbefalet billede størrelser

Vi anbefaler at minimumsstørrelsen for billederne er 940px i bredde og 529px i højden (16:9 = skærmformatet). På den måde vil billederne også forblive skarpe, hvis du vælger at placere galleriet i en venstre eller højre blok

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Dorte Kobbeltvedt Madsen

Hvordan kan jeg sætte tekst til mine billeder i galleriet? Jeg har lige forsøgt at gennemføre en galleriopsætning på Bethlehemskirkens hjemmeside og vil gerne give de enkelte billeder en tekst. Hvordan gør jeg det?

• Avatar
    Birita Christiansen

Hej Dorte
    Tak for din henvendelse. Det er ikke muligt at tilføje tekst til billederne i galleriet. Du er meget velkommen til at tilføje dette til vores idéforum, så vi kan tage det med i den videre planlægning af ChurchDesk :-)

Venligst
    Birita

• Avatar
    Leif Steenberg

Hej Birita.
    Hvorfor er antal billeder i Gallerivisning blevet begrænset til max 60 ? Jeg har brug for "alle" billeder.
    Mvh. Leif

• Avatar
    Leif Steenberg

Hej Birita.
    Hvorfor er antal billeder i Gallerivisning blevet begrænset til max 60 ? Jeg har brug for "alle" billeder.
    Mvh. Leif