Grupper

Du kan oprette et ubegrænset antal grupper i ChurchDesk. Hver gruppe har sin egen kalender, blog, filarkiv, beskeder og liste over medlemmer.

Du kan se, hvilke grupper du tilhører under "Mine grupper" i menuen til venstre. Herfra kan du også oprette en ny gruppe.

Sådan opretter du en gruppe

  1. Klik på "+" ud for "Mine grupper" i værktøjslinjen til venstre
  2. Giv gruppen et navn og tryk på "tilføj"
  3. Sådan redigeres en gruppe

Sådan redigerer du en gruppe

  1. Klik på "Grupper" i værktøjslinjen til venstre side og vælg den gruppe, du vil redigere
  2. Den højre side af skærmen kan du nu vælge at redigere gruppeindstillingerne ved at trykke på og "Rediger gruppe". Her kan du ændre gruppens navn, tilføje en beskrivelse og tilføje et billede til gruppen

Sådan tilføjer du en bruger til en gruppe

  1. Gå til en gruppe, som du administrerer
  2. Klik på "Medlemmer" og klik på "Tilføj medlem".
  3. Vælg, hvem du vil tildele til gruppen (den person skal være registreret som bruger)
  4. Klik på "Tilføj til gruppen"

Sådan administrerer du medlemmer af en gruppe

  1. Gå til en gruppe, som du administrerer
  2. Klik på "medlemmer" og klik på "handlinger" ud for den bruger, du vil administrere
  3. Du kan nu vælge, om du vil sætte brugeren i stand til "medlem" eller "admin, og du kan fjerne brugeren fra gruppen

Sådan melder du dig selv ind i en gruppe

  1. Klik på "Grupper" i værktøjslinjen til venstre side og vælg den gruppe, du gerne vil være medlem af
  2. Klik derefter på den blå knap under "aktivitet" - "Abonner gruppe"
  3. Du er nu medlem af denn gruppe

Sådan melder du dig ud af en gruppe

  1. Gå til gruppen og fanebladet "Aktivitet" og klik derefter på i øverste højre hjørne og "forlade gruppen"
  2. Du er nu logget ud af gruppen

Sådan sletter du en gruppe

  1. Gå til den gruppe, du vil slette
  2. Klik på "aktivitet" og klik på den øverste højre hjørne og vælg "Slet gruppe"
  3. Du bliver nu spurgt, om du er sikker på at du vil slette gruppen. Klik på "slet", og gruppen vil blive slettet.

NB: Der skal være mindst en gruppe i dit ChurchDesk. Du kan ikke slette den sidste gruppe, før du opretter en ny.

8. Sådan laver du en gruppe privat (kun synligt for gruppemedlemmer)

  1. Klik på "Grupper" i værktøjslinjen til venstre side og vælg den gruppe, du vil lave privat
  2. På den højre side af skærmen kan du nu vælge at redigere gruppeindstillingerne ved at trykke på "Rediger gruppe". Nederst på siden kan du markere, at gruppen skal være privat
  3. Nu kan kun gruppemedlemmer se gruppen i gruppe oversigten
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk