Filarkiv

I filarkivet kan du lægge et ubegrænset antal filer (billeder, videoer, lydfiler, pdf-filer etc.). Klik på "filarkiv"  i menubjælken i venstre side  - så har du et overblik over de filer, som du har adgang til - det vil sige de filer, der er publiceret i grupper, som du er medlem af.

Sådan uploader du en fil til arkivet (alle brugere)

1. Klik på "filarkiv" og vælg
  2. Nu har du muligheden for at vælge en fil fra din computer ved at klikke på  eller tilføje en fil ved at slippe den i vinduet
  3. Efterfølgende skal du bestemme om filen skal publiceres på hjemmesiden eller kun i gruppen og i hvilken gruppe filen skal ligge
  4. Du kan vælge at ændre navnet på filen og tilføje flere filer
  5. Til sidst skal du klikke på  for at uploade filerne
  6. Når alle filen er uploadet vil der komme et flueben  ud for filen og du skal nu klikke på  for at afslutte

Sådan redigerer og sletter du eksisterende fil/billede

Rediger:

1. Klik på "filarkiv" og klik på  i højre side
  2. Her kan du ændre filens navn, ændre filens synlighed og tilføje emneord som du vil kunne finde filen under efterfølgende
  3. Når du har fuldført dine ændringer klikker du på  for at afslutte

Slet:

1. Klik på "filarkiv" og klik på  i højre side
  2. Du vil nu blive spurgt om du vil slette denne fil og at denne handling ikke kan fortrydes
  3. Klik nu på

Sådan opretter du en mappe (alle brugere)

1. Klik på "filarkiv" og vælg
  2. Du kan nu vælge et mappenavn og bestemme i hvilken gruppe denne mappe skal pladseres

Sådan flytter du en fil til en mappe

1. Klik på "filarkiv" og sæt et flueben ud for den fil du gerne vil flytte
  2. Klik på  og vælg så hvilken gruppe filen skal ligge i
  3. Når du ser et  til højre så klik på
  4. Nu er din fil blevet flyttet til den mappe du valgte at lægge den i
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Asger Jensen

Tak for en fremragende opdatering

Jeg er ret glad for det nye kirkeweb og ser rigtigt mange forbedringer og nyskabelser som vi kan få stor glæde af.

Derudover har jeg (naturligvis) en del kommentarer og konstruktiv kritik, som jeg vil "berige" jer med i den kommende tid. ;-)

En af disse vedrører filarkivet:

Hvor er det fedt at vi nu har fået et godt filarkiv. Det glæder jeg mig til at arbejde meget mere med.
    Men hvorfor er visninger organiseret sådan at fil- og mappenavne er forkortet til ganske få karakterer? Jeg har lige oplevet et mappenavn blive forkortet til 8 karakterer. OTTE!

Helt ærligt. Siden Windows 95 har vi været vant til at kunne benytte lange navne til filer og mapper. Jeg har bestemt ikke lyst til at gå tilbage til 8.3 standarden igen, så lad os få vist så meget filnavnene at man kan identificere indholdet.

Keep up the good Work
    /Asger

• Avatar
    Christian Steffensen

Hej Asger

Tak for din feedback. Vi sætter pris på den som altid :-)

Jeg vil tage det med videre, så vi forhåbentlig bedre kan vise lange filnavne fremadrettet!

/Christian