Hjemmeside

Sådan opretter du en ny side (kun for brugere med rollen hjemmeside)

1. Sørg for at du er i "Hjemmeside" delen af jeres ChurchDesk
  2. Tryk på  i øverste venstre hjørne og vælg "Side"
  3. Giv siden en titel, beskrivelse og tilføj evt også blokke (kalendervisninger, blogvisninger, nyhedsbrevstilmeldinger etc)
  4. Vælg hvor på jeres side denne side skal ligge ved at sætte et flueben ved "Tilføj et menulink". Her kan du give menulinket en titel, en beskrivelse og bestemme hvor du vil placere siden
  5. Klik i 'Overordnet hovedmenu' for at vælge om det skal være en Hovedmenu, eller en undermenu til en af de eksisterende sider
  6. Klik på "Gem" og siden vil blive lagt der hvor du har valgt det

Sådan redigerer du en eksisterende side (kun for brugere med rollen hjemmeside)

1. Gå ind på den side, som du gerne vil redigere
  2. Klik på "rediger" i sidevinduets øverste højre hjørne
  3. Foretag dine rettelser og klik på "gem"

Sådan gendanner du en tidligere version af en side (kun for brugere med rollen hjemmeside)

1. Gå ind på den side, som du ønsker at finde en tidligere version af
  2. Klik på knappen "Versioner"
  3. Klik på tidspunktet, hvis du vil se den pågældende version
  4. Klik på "gendan" for at bruge denne version

Sådan administrerer du hjemmesidens menupunkter (kun for brugere med rollen hjemmeside)

1. Klik på  i menubjælken i toppen og vælg "Topmenu"
  2. Her kan du oprette nye sider i form af en side, link, blogvisning, kalendervisning, simpel kalendervisning, tekstvisning og formular, ved at klikke på "Opret" i højre side
  3. Du kan også redigere eksisterende sider, ændre i rækkefølgen, deaktivere/aktivere og slette siderne
  4. På samme måde kan du også redigere sidenfoden, der skal du bare vælge "Sidefod" i stedet for "Topmenu"
  5. Husk at klikke på "Gem indstillinger" for at gemme ændringerne.