Introduktion til Kirkescreen

I samarbejde med firmaet Mermaid, der producerer skærmene, kan man få vist kirkens aktivitet på en indendørs- og udendørsskærm, der er sammenkoblet med jeres ChurchDesk. På udendørsskærmen kan der vises blogindlæg og begivenheder, men funktionerne vil løbende blive udviddet. På indendørs skærmen, som er en touch-skærm, kan der vises informationer om kirken, kalender, tilmelding til nyhedsbrev og kontakt.

Indendørsskærm

1. Sørg for, at du har rollen 'hjemmeside' ellers har du ikke adgang til Kirkescreen
  2. Gå til intranettet og vælg 'Kirkescreen' i venstre sidebar(forudsætter at du har rollen 'hjemmeside')
  3. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 70 minutter før ændringer og nye indlæg vises på skærmen pga. serveren, der udsender ændringer i et fast interval.

Sådan opsætter du indendørsskærmen:

1. I feltet 'Kirke beskrivelse' kan du indsætte en beskrivelse af kirken
  2. Feltet 'Kirkens arbejdstid' er beregnet til at indtaste kirkens åbningstider
  3. I det tredje felt kan du angive et link der henviser til 'Læs mere om kirken'
  4. I feltet 'Kirkebillede' kan du uploade kirkens logo, eller et billede af kirken
  5. I feltet 'Delingsindstillinger' kan du udvælge hvilke kontakt personer skal fremgå på skærmens kontakt-side. Klik i feltet og vælg hvilke 'job-typer' der skal viser. Vælger du f.eks. Kordegn, vil alle kordegne blive vist på kontakt-siden osv. Det er muligt at vælge flere job-typer. NB! Kommer der ikke noget frem på kontakt-siden, tjek så om jeres brugere har angivet deres job-type på deres profil.

Udendørsskærm

Det er vigtigt, at de billeder der bliver brugt i begivenheder eller blogindlæg er af god kvalitet, da de skal forstørres meget på skærmen - de anbefalede krav til billederne er:

• Billedformat (b×h): 1080 × 1920 pixels
  • Gemmes som JPG fil
  • RGB farver
  • 72 dpi

Teksten fra blogindlæg bliver hentet fra resumeet, hvis dette ikke er udfyldt tages automatisk de første 100 tegn fra beskrivelsen. Læs introduktion til bloggen her

Sådan udvælger du indhold til skærmen

1. Sørg for, at du har rollen 'hjemmeside' ellers har du ikke adgang til Kirkescreen
  2. Gå til intranettet og vælg 'Kirkescreen' i venstre sidebar(forudsætter at du har rollen 'hjemmeside')
  3. Søg herefter på titlen på enten begivenheden eller blogindlægget, du ønsker skal vises på skærmen. Du kan vælge mellem de 10 kommende begivenheder/blogindlæg. Vær opmærksom på, at der kun vises de begivenheder, der er udgivet til at blive vist på hjemmesiden.
  4. Tryk 'Gem'
  5. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 70 minutter før ændringer og nye indlæg vises på skærmen pga. serveren, der udsender ændringer i et fast interval.