Webinar

Webinarer er kurser, der foregår online. Dette forudsætter naturligvis, at du har adgang til internet og en computer, som du kan høre lyd på (brug enten højttalere eller høretelefoner).

Forinden kurset vil du modtage en email med et link til et program, hvor webinaret afvikles over. For at få adgang til webinaret skal du blot følge disse punkter:

Deltag i webinaret

1. Åbn emailen og tryk på linket
  2. Hvis du ikke har deltaget i et webinar før, vil du blive bedt om at installere programmet GoToWebinar. Dobbeltklik på filen der er blevet hentet ned på din computer.
  3. Tryk 'åbn' hvis din computer spørger dig om du er sikker på at du vil åbne programmet
  4. Udfyld navn og email og tryk 'register' i bunden
  5. Tryk på linket, der fører dig til webinaret

1)

2)

3)

4)

5)

Har du ikke høretelefoner eller højtalere i din computer, kan du bruge din telefon

• Ring til det danske nummer der står på skærmen (se eksempel på billedet nedenfor).
  • Indtast 'Access Code' og afslut med #
  • Indtast 'Audio PIN' og afslut med #
  • Nu har du lyd igennem din telefon

Sådan stiller du spørgsmål

Har du sprøgsmål, kan du sende dem til fremlæggeren, ved at skrive i 'Questions' boksen, som du kan se på billedet nedenfor. Så bliver spørgsmålet læst op og besvaret af fremlæggeren.

Sådan agerer du under webinaret

Når du er 'kommet ind' på webinaret vil din skærm se således ud: Den store boks til venstre (navnet på webinaret vil stå i stedet for 'test') er skærmen, hvor selve kurset foregår. Den lille boks til højre er panelet, hvor du kan række hånden op, hvis du har spørgsmål eller kan skrive et spørgsmål. Du vil også kunne se, om du har mulighed for at tale eller ej ('muted').

Ræk hånden op eller ned, hvis du vil vise overfor kursuslederen, at du vil spørge om noget.