Sikkerhedspakken

Ønsker du at indtaste CPR-numre eller andre personfølsomme oplysninger i dit ChurchDesk skal du tilkøbe vores sikkerhedspakke. På den måde vil du arbejde i overensstemmelse med Datatilsynets retningslinier.

Kontakt os for at høre mere på tlf. 7070 2670.

Sådan tager du sikkerhedspakken i brug

1. Når du har modtaget en mail om, at vi har aktiveret sikkerhedspakken, kan du med det samme begynde at tage den i brug.
  2. Fremover vil der stå “https://” forrest i jeres adresselinje, når du logger på jeres ChurchDesk, hvilket viser dig, at du nu arbejder på en sikker forbindelse.
  3. Tildel de brugere, der skal have adgang til at se og oprette følsomme oplysninger, rollen "følsom information".
  4. Brugere med rollen "følsom information" kan nu se feltet “secure information” ved oprettelse, redigering eller visning af en begivenhed. Heri kan indtastes CPR-numre og andre personfølsomme oplysninger, der er beskyttet i henhold til persondataloven.
  5. Brugere med rollen "hjemmeside" kan oprette formularer. Hvis man skal have adgang til at se CPR-numre, skal man endvidere have rollen "følsom information". Har man ikke den rolle, kan man se formularen undtagen feltet CPR-nummer.