Rediger sociale medier

I bunden af jeres hjemmeside er der mulighed for at lægge nogle knapper, der linker til forskellige sociale medier, hvor kirken har en side eller en profil.

Sådan redigerer du sociale medier

1. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke på hjemmesiden og derefter på "sociale medier"
  2. Indsæt links til kirkens forskellige sider eller profiler på de forskellige sociale medier, som I måtte benytte
  3. Afslut med at klikke på "Gem indstillinger"
  4. Der er nu knapper til de valgte sociale medier i bunden af hjemmesiden

NB: Bemærk at der, uanset om I tilvælger ovenstående "sociale knapper," vil være mulighed for at dele begivenheder og blogindlæg på sociale medier via de delingsknapper, der ledsager alle begivenheder og blogindlæg.