Rediger footermenuen

I bunden af din ChurchDesk-hjemmeside er der en footermenu (sidefod menu), der i udgangspunktet afspejler hjemmesidemenuen. Du har dog også mulighed for at redigere i den. Vær opmærksom på, at det kun er tema 1, 3 eller 4, der har en sidefod.

Sådan redigerer du sidefoden

1. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke på hjemmesiden og derefter på "sidefod"
  2. Sæt et flueben ud for de punkter, som du gerne vil have vist i footermenuen
  3. Flyt rundt på punkterne ved at klikke og holde på korset ud for et punkt og trække det et andet sted hen
  4. Afslut med at klikke på "gem indstillinger" helt i bunden