Indsæt og rediger links

Når du indsætter et link i dit ChurchDesk, kan du blandt andet vælge, om det skal åbne i et nyt vindue, når man klikker på det.

Sådan indsætter du et link

1. Marker et stykke tekst og klik på linkit-ikonet , hvis du vil indsætte et link
  2. Laver du et internt link, kan du skrive noget af navnet på det, du vil linke til under "søg efter indhold." Skriver du fx "koncert" kommer der forskellige indholdselementer op, som du kan linke til. Vil du hellere skrive hele adressen på den side, du vil linke til, kan du gøre det under "link URL." Sidstnævnte skal du også bruge, hvis du linker til en ekstern side
  3. Klik på "Mål" og vælg om linket skal åbne i samme eller nyt vindue
  4. Vil du fjerne linket igen, skal du markere tekststykket igen og klikke på ikonet