Bloker eller slet en bruger

Du kan som administrator blokere eller slette brugere, der ikke længere skal være aktive i jeres ChurchDesk. Vær forsigtig med at slette en bruger, da det indebærer en risiko for at miste indhold relateret til den pågældende bruger.

Sådan blokerer du en bruger (anbefalet):

  1. Gå ind under dit navn i den blå værktøjsbjælke og vælg derefter "Team" 
  2. Klik på "rediger" ud for brugeren, der skal deaktiveres
  3. Vælg "blokeret" under punktet "status"
  4. Klik på "gem" i bunden
  5. Nu har personen ikke længere adgang til jeres ChurchDesk, men det indhold, som personen har lavet, bevares

Sådan sletter du en bruger (ikke anbefalet):

  1. Gå ind under dit navn i den blå værktøjsbjælke og vælg derefter "Team" 
  2. Klik på "redigér" ud for brugeren, der skal slettes
  3. Klik på "opsig konto" i bunden
  4. Vælg nu hvad du vil gøre med kontoen. Vær opmærksom på, at du sletter alle begivenheder, sider på hjemmesiden, grupper, filer m.m., hvis du vælger "slet kontoen og dens indhold"
  5. Til sidst skal du vælge "opsig konto" i bunden

NB: ChurchDesk kan ikke genskabe indhold mistet i forbindelse med sletning af brugere.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk