Udskift logo og nyhedsbrevslogo

Du kan selv udskifte logoet i toppen af dit ChurchDesk og det logo, som står i toppen af udsendte nyhedsbreve.

Udskift sidens logo

1. Gå til "hjemmeside" delen af jeres ChurchDesk
  2. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og derefter på "Temaopsætning"
  3. Gå ned i punktet "logo" og fjern fluebenet i kassen ud for teksten "brug standardlogo"
  4. Klik på "gennemse" ved teksten "overfør logobillede" og find logofilen på din computer
  5. Klik på "gem indstillinger i bunden"

NB: Logoets maksimale mål er 940 x 200 px, men for at logoet ikke skal fylde for meget, anbefaler vi ikke en højde over cirka 40 px.

Udskift nyhedsbrevslogo

1. Gå til "hjemmeside" delen af jeres ChurchDesk
  2. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og derefter på "Temaopsætning"
  3. Gå ned i punktet "nyhedsbrevslogo"
  4. Klik på "gennemse" ved teksten "skift nyhedsbrevslogo" og find logofilen på din computer
  5. Klik på "gem indstillinger i bunden"

NB: Logoets maksimale mål er 610 x 200 px, men for at logoet ikke skal fylde for meget, anbefaler vi ikke en højde over cirka 40 px.

Udskift mobillogo (kun hvis du har mobilpakken)

1. Gå til "hjemmeside" delen af jeres ChurchDesk
  2. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og derefter på "Temaopsætning"
  3. Gå ned i punktet "mobillogo". Som udgangspunkt vil hjemmesidens logo tilpasses automatiske men du kan også:
  4. Klikke på "gennemse" ved teksten "overfør logobillede" og find logofilen på din computer
  5. Klik på "gem indstillinger i bunden"

NB: Logoets anbefalede mål er Bredde: 270px Højde: 30px