Indsæt folkekirkens logo

Folkekirken har fået et nyt logo, og det kan du naturligvis også sætte ind på hjemmesiden i din ChurchDesk-løsning.

Sådan gør du

1. Find den logofil, som du har lyst til at benytte på Folkekirken.dk's hjemmeside. Bemærk at du kan finde logoet i en lang række forskellige varianter og farvekombinationer. Download filen til din computer
  2. Gå ind på din ChurchDesk-løsning. Gå til intranettet og klik på 'Filer' i venstre sidebar. Overfør filen fra din computer. Husk at markere filen som "udgiv på hjemmeside"
  3. Nu kan du indsætte filen overalt på dine sider. Hvis du ønsker at indsætte logoet i en boks i enten højre eller venstre side, skal du klikke på det grønne"+" på hjemmesiden i den blå topbjælke og derefter på "tekstvisning"
  4. Giv boksen en titel, fx "Velkommen i folkekirken"
  5. Klik på billedikonet i tekstfeltets værktøjslinje og find den gemte logofil. Klik derefter på indsæt
  6. Hvis du vil have billedet til også at være et link, skal du markere billedet og klikke på linkikonet i tekstfeltets væktøjslinje. Skriv i feltet sti den adresse, som du gerne vil lede folk videre til. Det kunne fx være http://www.folkekirken.dk. Klik derefter på "indsæt link"
  7. Når du er færdig med at lave din boks, klikker du "gem" i bunden af vinduet
  8. Gå ind på den side, hvor du gerne vil have boksen indsat og vælg enten højre eller venstre blokke. Find boksens navn og vælg den. Klik derefter på "gem" i bunden af siden