Indsæt "Dagens Ord" i ChurchDesk

DR og Folkekirken.dk har udviklet "Dagens Ord", som alle kirker frit kan lægge på deres hjemmeside.

Sådan gør du i ChurchDesk:

• Gå til den side, hvor du gerne vil lægge boksen
  • Klik på "rediger"
  • Klik på "Deaktiver teksteditor" (eller den engelske oversættelse) under editoren
  • Indsæt denne kode:
<script type="text/javascript" src="http://www.dr.dk/php/aktualitet/dagensord/embed/swfobject.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.dr.dk/php/aktualitet/dagensord/embed/jquery.cookie.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.dr.dk/php/aktualitet/dagensord/embed/"></script>
  • Klik på "gem"
  • Genindlæs siden og se resultatet

Bemærk

• Boksens bredde er fast og vi har derfor ikke indflydelse på denne
  • Hvis jeres ChurchDesk har sikkerhedspakken, er "Dagens ord" ikke synligt når I er logget ind
  • "Dagens ord" er ikke udviklet af ChurchDesk, og vi kan derfor ikke stilles til ansvar for fejl og mangler ved tjenesten
  • Kontakt folkekirken.dk direkte, hvis du oplever problemer med selve tjenesten eller har forslag til forbedringer