Indsæt bibelsøgefelt på hjemmesiden

Et samarbejde mellem ChurchDesk og Det Danske Bibelselskab betyder, at du nu kan indsætte et bibelsøgefelt på din ChurchDesk-hjemmeside.

Sådan gør du

• Gå til "Hjemmeside"
  • Klik på "Opret" i menuen øverst og vælg "Tekstvisning"
  • Giv den en titel, fx "Søg i Bibelen"
  • Klik på "Deaktiver teksteditor" under det store tekstfelt
  • Indsæt denne kode i tekstfeltet:
<p style="text-align: left;"><iframe src="//www.bibelselskabet.dk/soegeboks.htm" frameborder="0" height="75"></iframe></p>
  • Klik på "gem"
  • Åbn redigering af den side, hvor du vil have søgefeltet til at ligge, fx forsiden
  • Indsæt tekstvisningen enten som en venstre eller højre blok
  • Klik på "gem" og genidlæs siden

Bemærk

• "Søg i Bibelen" er ikke udviklet af ChurchDesk, og vi kan derfor ikke stilles til ansvar for fejl og mangler ved tjenesten
  • Kontakt evt. Bibelselskabet direkte, hvis du oplever problemer med selve tjenesten eller har forslag til forbedringer

Læs mere på Bibelselskabet.dk