Opret bruger og tildel Adgang og Rettigheder

Hvordan opretter jeg en bruger? 

  1. Klik på dit navn i værktøjslinjen i toppen og derefter på "Team"
  2. Klik på "Tilføj bruger" i det øverste højre hjørne
  3. Skriv brugerens e-mailadresse
  4. Tildel brugeren adgange og rettigheder (Lær mere om adgange og rettigheder nedenfor)
  5. Vælg hvilke grupper personen skal være med i (Lær mere om grupper nedenfor)
  6. Klik til sidst på "Send invitation"
  7. Brugeren vil modtage en e-mail med et link til at logge ind. Efter fem dage vil linket være ugyldigt. Hvis brugeren ikke logger ind inden for de fem dage, kan han/hun logge in via https://accounts.churchdesk.com/recover

Hvordan redigerer jeg en bruger? 

  1. Klik på dit navn i værktøjslinjen i toppen og derefter på "Team"
  2. Find den bruger du ønsker at ændre rettigheder for
  3. Klik på "Handlinger" og vælg "Rediger", eller klik på tallet i kolonnen "Rettigheder"
  4. Tildel eller fjern adgang og rettighederne til brugeren og klik "Gem" i bunden
  5. Når der er redigeret i rettigheder, skal den pågældende bruger logge ud og logge ind igen før rettighederne bliver endeligt opdateret

Bruger adgange og rettigheder i ChurchDesk

En bruger er en person, som kan logge ind på en eller flere ChurchDesk platforme. Det er adgange og rettigheder der afgør, hvilke dele af ChurchDesk brugeren kan tilgå og administrere. 

      • Organisationsadministrator

En organisationsadministrator har adgang til at overse jeres abonnement, administrere brugerrettigheder og redigere jeres sides information.

      • Adgang til Kalender

Brugere med kalenderadgang kan se reservationer og ressourcer for alle begivenheder og oprette private begivenheder.

- Kan dele begivenheder med alle brugere
Brugeren vil kunne oprette og dele begivenheder i alle grupper.

- Kan redigere alle begivenheder 
Brugeren får rettighed til at redigere interne begivenheder i alle grupper.

- Kan redigere gruppens begivenheder
Brugere har kun rettighed til at redigere interne begivenheder, som er delt med grupper de er medlem af.

- Kan reservere og planlægge
Brugeren kan redigere reservation til interne begivenheder og fravær delt med grupper, som brugeren er medlem af.

- Kan gennemføre en dobbeltreservation
Brugeren kan gennemføre dobbeltreservationer af brugere og ressourcer til begivenheder.

- Kan se fravær
Brugeren kan se fravær for de grupper, brugeren er medlem af.

- Kan administrere fravær
Brugere kan oprette, redigere, slette og se fravær for alle brugere på tværs af grupper. De kan også administrere fraværstyper.

- Har adgang til følsom information
Brugere med adgang til følsom information kan se, redigere og slette følsom information tilknyttet begivenheder, som brugeren kan se.

      • Adgang til Kontakter

Brugere med adgang til Kontakter kan se, tilføje, redigere og slette kontakter, emneord og segmenter. De kan også sende beskeder til kontakter.

      • Adgang til Bidrag

Med adgang til Bidrag kan brugeren oprette og administrere projekter samt se modtagne bidrag og overførsler.

      • Hjemmesideadministrator

Brugeren har adgang til alle hjemmesideværktøjer og kan blandt andet ændre temaet samt tilføje, redigere og slette sider.

      • Udgiver

Brugeren kan gøre begivenheder, filer og blogindlæg offentlige, så de for eksempel kan ses på Hjemmesiden.

Gruppemedlemskaber

En gruppe er et internt forum i Intranettet, hvor en gruppe af ChurchDesk brugere bliver samlet. En bruger bliver automatisk "Gruppemedlem", når han/hun bliver tilmeldt gruppen. Som gruppemedlem kan man se gruppens aktivitet, sende og modtage interne gruppebeskeder, blive tildelt opgaver fra Planlægning og se/uploade filer. 

      • Gruppemedlem

- Begivenheder
Et gruppemedlem kan oprette redigere og slette egne begivenheder. Brugeren kan samtidig se alle begivenheder i gruppen og begivenheder som han/hun er reserveret til

- Intern note til begivenheder
Et gruppemedlem kan se interne noter tilknyttet begivenheder i gruppen

- Fravær 
Et gruppemedlem kan oprette, redigere og slette eget fravær

- Filer
Et gruppemedlem kan oprette, redigere og slette egne filer

- Blogindlæg
Et gruppemedlem kan oprette, redigere og slette egne indlæg

- Planlægning
Et gruppemedlem kan tildele/fjerne sig selv fra opgaver tilknyttet gruppen 

      • Gruppeadministrator (Gruppeleder)

En gruppeadministrator (gruppeleder) har samme privilegier som et medlem, men kan også:  

- Begivenheder
Gruppeadministratoren kan redigere, slette og se alle begivenheder i gruppen, samt notifikationshistorikken

- Blog
Gruppeadministratoren kan redigere, slette og se alle blogindlæg i gruppen

- Filer
Gruppeadministratoren kan redigere, slette og se alle filer i gruppen

- Planlægning
Gruppeadministratoren kan tildele/fjerne andre gruppemedlemmer fra opgaver tilknyttet gruppen

Sådan tildeler du rollen Administrator (gruppeleder) og medlemskaber

Hvis en bruger opretter en gruppe, vil brugeren automatisk være administrator af gruppen. 

- Tilføj brugere til grupper
Gå til knappen "Medlemmer" i en gruppe og klik "Tilføj medlem". Brugere kan også anmode om medlemskab i en gruppe ved at gå til gruppen og klikke "Tilmeld gruppe". 

- Gør en bruger til administrator (kun for administratorer)
Gå til knappen "Medlemmer" i en gruppe og klik på "Handlinger" ud for den ønskede bruger. Vælg så "Gør til administrator". 

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk