Vælg mellem skabeloner

I ChurchDesk kan du vælge mellem seks skabeloner eller temaer. Alle seks skabeloner er ret fleksible, og det er nemt at skifte imellem dem. Ønsker du at skifte skabelon, skal du klikke på tandhjulet på hjemmesiden og vælge "Temaopsætning." Herunder kan du læse om de seks skabeloner.

Skabelon 1

Skabelon 1 er den mest enkle.

• Du vælger selv, hvordan forsiden skal opsættes med én eller to marginspalter med indhold efter eget valg (kalendervisninger, blogvisninger, tekstvisninger, billeder eller tilmeldingsformularer til nyhedsbreve)
  • Du kan indsætte et selvvalgt antal begivenheder og blogindlæg op i diasshowet i toppen, og du kan selv bestemme højden på diasshowet, og hvor hurtigt det skal skifte mellem billederne
  • Du kan frit definere sidens farvetema
  • Du kan indsætte og udskifte logo i toppen (max mål: 940 x 200 px)
  • Du kan indsætte et baggrundsbillede, der ligger bagerst på hele siden (baggrundsbilledet skal være 1920 px i bredden, højden tilpasses automatisk)
  • Du bestemmer antal af menupunkter og undermenupunkter
  • Du kan bestemme indholdet i footermenuen i bunden
  • Kirkens kontaktoplysninger og links til sociale medier ligger i bunden af hjemmesiden

Eksempel på skabelon 1 (forside)

Eksempel på skabelon 1 (underside)

skabelon 1_side.png

Eksempler på kirker der bruger skabelon 1

Skabelon 2

• Der er luft mellem de enkelte elementer på siderne, så det selvvalgte baggrundsbillede træder tydeligere frem (baggrundsbilledet skal være 1920 px i bredden, højden tilpasses automatisk)
  • På forsiden er der et slideshow i 16:9 format med en statisk tekstboks ved siden af. Du kan indsætte et selvvalgt antal begivenheder og blogindlæg op i diasshowet
  • En evt. valgt kalendervisning på forsiden highlighter de 2 førstkommende begivenheder med billeder og lister de øvrige op
  • På kalendervisninger lægger datoen i en boks på selve begivenhedsbilledet
  • Forsiden består af to spalter og har ikke et egentligt midterfelt. Undersider kan have indhold i begge marginer af selve siden. Her kan du lægge indhold efter eget valg (kalendervisninger, blogvisninger, tekstvisninger, billeder eller tilmeldingsformularer til nyhedsbreve)
  • Du kan frit definere sidens farvetema
  • Du kan indsætte og udskifte logo i toppen (max mål: 940 x 200 px)
  • Du bestemmer antal af menupunkter og undermenupunkter
  • Kirkens kontaktoplysninger og links til sociale medier ligger i bunden af hjemmesiden

Eksempel på skabelon 2 (forside)

Eksempel på skabelon 2 (underside)

Eksempler på kirker, der bruger skabelon 2:

Skabelon 3

Skabelon 3 skiller sig især ud ved at have et baggrundsbillede i toppen og en fast kalenderrulle i bunden af forsiden.

• Du kan indsætte et baggrundsbillede, der bliver vist øverst på forsiden og delvist på de øvrige sider (baggrundsbilledet skal være 1920 px i bredden, højden tilpasses automatisk)
  • Der kører fast en kalenderrulle i bunden med kommende offentlige begivenheder (denne kan ikke fjernes)
  • Du vælger selv, hvordan forsiden og undersiderne skal opsættes med én eller to marginspalter med indhold efter eget valg (kalenderudtræk, blogudtræk, tekst, billeder eller tilmeldingsformular til nyhedsbrev)
  • Du kan sætte et selvvalgt antal begivenheder og blogindlæg op i diasshowet i toppen, og du kan selv styre højden på dette diasshow
  • Du kan frit definere sidens farvetema
  • Du kan indsætte og udskifte logo i toppen (max mål: 164 x 200 px)
  • Du bestemmer selv antal af menupunkter og undermenupunkter
  • Du kan bestemme indholdet i footermenuen i bunden
  • Kirkens kontaktoplysninger og links til sociale medier ligger i bunden af hjemmesiden

Eksempel på skabelon 3 (forside)

Eksempel på skabelon 3 (underside)

Kirker der bruger skabelon 3

Skabelon 4

Denne skabelon har et mere moderne, let udtryk. Den ligner i opbygning tema 1. Se øverst for beskrivelse.

Kirker der bruger skabelon 4

Tema 5

Denne skabelon har et mere moderne, let udtryk. Den ligner i opbygning tema 2. Se øverst for beskrivelse.

Eksempel på skabelon 5 (forside)

Eksempel på skabelon 5 (underside)

Kirker der bruger skabelon 5

Tema 6

Skabelon 6 er den nyeste skabelon.

• Skabelon 6 er et responsivt tema, det tilpasser sig automatisk din skærm størrelse
  • Forsiden består af en øvre og nedre blok, hvor du selv kan indsætte valgfrie moduler (kalendervisninger, blogvisninger, tekstvisninger, billeder eller tilmeldingsformularer til nyhedsbreve). Forsiden har ikke et egentligt midterfelt
  • Der kan indsættes et baggrundsbillede, der vises i siderne (baggrundsbilledet skal være 1920 px i bredden, højden tilpasses automatisk)
  • Du kan indsætte et selvvalgt antal begivenheder og blogindlæg op i diasshowet i toppen, og du kan selv bestemme højden på diasshowet, og hvor hurtigt det skal skifte mellem billederne
  • Menuen er drop-down
  • Du kan frit definere sidens farvetema
  • Du kan indsætte og udskifte logo i toppen (max mål: 940 x 200 px)
  • Du bestemmer antal af menupunkter og undermenupunkter
  • Kirkens kontaktoplysninger og links til sociale medier ligger i bunden af hjemmesiden

Eksempel på skabelon 6 (forside)

Eksempel på skabelon 6 (dropdown menu)

Kirker der bruger skabelon 6