Importer ChurchDesk kalender til Outlook

Du kan importere hele eller dele af ChurchDesk-kalenderen til din personlige kalender. Her får du en vejledning til, hvordan du gør i Outlook.

Sådan eksporterer du en enkelt kalenderbegivenhed fra ChurchDesk

1. Gå til den ønskede begivenhed enten på hjemmesiden eller i den interne kalender
  2. Klik på "eksporter" (interne kalender) eller  og "eksporter til iCal" (hjemmeside)
  3. Begivenheden vil automatisk blive tilføjet i computerens kalender.

Sådan eksporterer du kalender med løbende opdatering fra ChurchDesk

1. Åbn din kalender under "kalender" i værktøjslinjen til venstre i "intranet"-delen
  2. Klik på den grønne pil i højre side af kalenderen
  3. Placer musen til højre for den ressource, bruger, kategori eller fraværstype, som du ønsker at eksportere til din egen kalender.
  4. Klik på kalenderikonet "synkroniser med iCal"
  5. Kopier linket og indsæt det i din egen kalender. Så bliver din egen kalender opdateret i forhold til det valgte kalenderindhold, hver gang du åbner din egen kalender

TIP: Du kan også eksportere hele kirkens kalender ved at klikke på knappen  til højre i kalenderen og vælge "abonner på kalender"

Sådan indsætter du kalenderen i Outlook 2007

1. Åbn din Outlook 2007-kalender
  2. Vælg "funktioner" og "kontoindstillinger"
  3. Vælg fanebladet "internetkalendere"
  4. Indsæt evt. navn på kalenderen under "mappenavn"
  5. Fjern fluebenet i feltet "opdateringsgrænse"
  6. Klik på "OK"

Sådan indsætter du kalenderen i Outlook 2010

1. Åbn din Outlook 2010-kalender
  2. Vælg "åbn kalender" og "fra internettet"
  3. Indsæt kalenderlinket fra ChurchDesk (se ovenfor)

Læs engelsk vejledning fra Microsoft

NB! iCal funktioner fungerer på den måde, at den hiver begivenheder fra ChurchDesk over i Outlook (envejs). Det betyder, at Outlook periodiskt henter opdateringer fra ChurchDesk kalenderen. Opdateringer der er lavet i Outlook bliver ikke sendt tilbage til ChurchDesk.