Indsæt pdf- eller wordfil i ChurchDesk

For at kunne indsætte en fil (fx. en pdf-fil eller en word-fil) skal denne være lagt ind i filarkivet, læs her hvordan filen lægges i filarkivet

Sådan indsætter du en fil på hjemmesiden eller i nyhedsbrev

1. Gå til den side/nyhedsbrev, hvor du vil indsætte filen og klik på "rediger"
  2. Marker et stykke tekst, der skal fungere som link, fx "referat fra sidste menighedsrådsmøde"
  3. Klik på link-ikonet link.JPG og begynd under "søg efter indhold" at skrive navnet på filen. Vælg den på listen, når den kommer frem. Alternativt kan du også skrive filens URL under "Link URL"
  4. Vælg om filen skal åbnes i samme vindue eller i et nyt
  5. Klik på "indsæt link"
  6. Afslut med at gemme

NB! Husk at uploade filen til jeres ChurchDesk filarkiv først. Se vejledning her.