Opsætning af slideshow

For at aktivere slideshowet på forsiden skal du have valgt at forfremme en eller flere begivenheder eller blogindlæg til forsiden. Det er kun begivenheder og blogindlæg, der kan vises i slideshowet. Blogindlæg har første prioritet og derefter vises begivenheder.

Hvis I ønsker faste billeder ind i slideshowet kan dette tilføjes ved at gå til "Hjemmeside", klikke på indstillinger og gå til "Slideshow". Faste billeder bliver prioritet før både blogindlæg og begivenheder.

Sådan konfigurerer du slideshowet

1. Gå til "Hjemmeside", klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og gå til "Slideshow"
  2. Fjern flueben ud for "Vis slideshow," hvis ikke du ønsker, at der skal vises et slideshow på forsiden (afhænger af hvilket tema du benytter)
  3. Angiv i sekunder hvor hurtigt du ønsker, at slideshowet skal skifte
  4. Angiv hvor mange billeder du ønsker vist i slideshowet
  5. Afslut med at klikke på "Gem indstillinger"

Sådan tilføjer du en begivenhed fra kalenderen til forsidens slideshow

1. Opret en ny begivenhed eller rediger en eksisterende begivenhed
  2. Klik på "Vis i slideshow" (begivenheden skal være udgivet til hjemmesiden)

OBS: Vær opmærksom på, det kun er brugere med rollen "udgiv" der kan forfremme en begivenhed til forsiden Kun begivenheder med billeder kan vises i slideshowet.

Sådan tilføjer du et blogindlæg til forsidens slideshow

1. Opret et nyt blogindlæg eller rediger et eksisterende blogindlæg
  2. Klik på "Vis i slideshow" (begivenheden skal være udgivet til hjemmesiden)

OBS: Vær opmærksom på, at kun er brugere med rolle "udgiv" der kan forfremme et blogindlæg til forsiden. Kun blogindlæg med billeder kan vises i slideshowet.

Sådan tilføjer du et fast billede i slideshowet

1. Gå til "Hjemmeside", klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og gå til "Slideshow"
  2. Klik på "Gennemse" for at hente billedet fra din egen computer
  3. Klik på "Upload billede"
  4. Du kan beskære billedet ved at klikke på "Håndtér billedebeskæring"
  5. Afslut med at klikke på "Gem indstillinger"