Opret og indsæt blogvisning

Du kan oprette en eller flere blogvisninger, som du efterfølgende kan sætte ind overalt på hjemmesiden i højre eller venstre margin.

Sådan opretter du en blogvisning

1. Klik på "+" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "blogvisning"
  2. Giv visningen et let genkendeligt navn, der tydeligt adskiller den fra evt. andre visninger og skriv en tekst
  3. Vælg om blogvisningen skal trække indlæg fra alle blogkategorier, eller om det kun er fra bestemte
  4. Vælg hvor mange indlæg der skal vises ad gangen
  5. Ønsker du, at visningen skal have sit eget menupunkt (fylde en hel side), sætter du et flueben ud for "tilføj et menulink" og angiver en titel og en placering i menuen
  6. Klik på "gem"

Sådan indsætter du en blogvisning i en sides margin

1. Gå ind på den side, hvor du vil indsætte en blogvisning i venstre eller højre margin
  2. Klik på "rediger"
  3. Vælg din blogvisning under højre og venstre blokke
  4. Klik på gem

Sådan redigerer du en blogvisning

1. Klik på tandhjulet i menubjælken i toppen og vælg "indhold"
  2. Søg din blogvisning frem. Vælg evt. kun at få vist blogvisninger for at gøre overblikket bedre
  3. Klik på "redigér" og foretag dine ændringer
  4. Husk at afslutte med at gemme