Rediger din brugerprofil

Når du er blevet oprettet som bruger i ChurchDesk, kan du redigere din egen brugerprofil og tilføje oplysninger.

Sådan redigerer du din brugerprofil

1. Log på jeres ChurchDesk med din aktuelle adgangskode
  2. Klik på dit navn i værktøjsbjælken i toppen
  3. Klik på "min konto" og knappen "redigér" til højre.
  4. Klik ind på den del du gerne vil redigere.
  5. Vil du ændre adgangskode eller mail-adresse, er det nødvendigt først at indtaste din nuværende adgangskode
  6. Rediger de forskellige øvrige felter efter behag, fx beskrivelse, stilling, foto etc. Alle oplysninger vil kun være tilgængelige for indloggede brugere i de grupper, du er medlem af
  7. Vigtigt: Ønsker du at modtage notifikationer på SMS om, at du er reserveret til en begivenhed, skal du under "kontaktinformation" indtaste dit mobilnummer.
  8. Rettelserne træder i kraft, når du har klikket på "gem" i bunden af siden