Indsæt bladre pdf

Der kan indsættes bladre PDF'er (e-papers) i ChurchDesk ved at bruge den gratis service ISSUU. Resultatet bliver en pæn og interaktiv visning af fx kirkebladet, som brugeren kan bladre i, forstørre, gemme osv.

1. Opret en gratis konto på www.issuu.com eller log ind, hvis du allerede har en konto.
  2. Upload først en pdf-fil til issuu.com ved at klikke på 'Upload'.
  3. Vælg 'Publisher tool' og tryk på den lille pil ud for din fil/publikation.
  4. Vælg 'Embed'.
  5. Rediger evt. størrelse, farver osv.
  6. Scroll længere ned og kopier html-koden.
  7. Åbn dit ChurchDesk og rediger den side, hvor du gerne vil have bladrefilen liggende.
  8. Klik på "deaktiver teksteditor" under tekstvinduet eller 'Kilde' i værktøjsbjælken.
  9. Indsæt den kopierede kode der, hvor du vil have den. (Aktiver evt. teksteditor igen for at se det).
  10. Klik på "gem" i bunden.
  11. Det kan være nødvendigt at opdatere siden, før du kan se bladre-pdf'en.