Indsæt filmklip fra YouTube

Der kan indsættes filmklip fra YouTube i ChurchDesk let og enkelt. Upload filmklippet til YouTube eller find et eksisterende filmklip og indsæt det derefter i ChurchDesk.

Sådan indsætter du et YouTube-klip i dit ChurchDesk

1. Upload klippet til YouTube eller find et eksisterende filmklip
  2. Klik på knappen "del" under videoen
  3. Klik på knappen "indlejring"
  4. Vælg evt. den ønskede størrelse og kopier (CTRL+C) derefter koden i vinduet "<iframe..."
  5. Log på ChurchDesk og rediger den side, hvor videoen skal indsættes
  6. Klik på "Deaktiver teksteditor" (eller den engelske oversættelse) i bunden af tekstvinduet og indsæt koden der, hvor du ønsker videoen
  7. Gem
  8. Opdater siden for at se indsatte video

NB: Vær opmærksom på, at vi ikke kan yde support på funktionaliteten i YouTube. De ændrer ofte deres interface, hvorfor denne vejledning til tages med forbehold.