Kalenderabonnement

Du kan oprette et "abonnement" på begivenheder fra kirkens kalender til din egen private kalender, så du altid har dine private og dine arbejdsmæssige aftaler samlet.

NB: For at sikre hurtig synkronisering medtager kalenderfeedet fra ChurchDesk kun begivenheder 6 måneder frem og 2 måneder bagud.

Sådan eksporterer du en enkelt kalenderbegivenhed til din egen kalender

1. Gå til den ønskede begivenhed enten på hjemmesiden eller i den interne kalender
  2. Klik "eksporter til iCal"
  3. Begivenheden vil automatisk blive tilføjet i computerens kalender. Alternativt kan der højreklikkes og filen kan gemmes på computeren til senere import.
  4. Hvis begivenheden skal importeres til Google Kalender, kan denne vejledning bruges

Sådan eksporterer du automatisk kalenderindhold til din egen kalender

1. Gå til kalenderen
  2. Klik på ikonet
  3. Vælg "Abonner på kalenderen"
  4. Kopier linket og indsæt det i din egen kalender. Så bliver din egen kalender opdateret i forhold til det valgte kalenderindhold, hver gang du åbner din egen kalender

Sådan eksporterer du kategorier/ressourcer/fravær/bruger kalenderindhold til din egen kalender

1. Gå til kalenderen
  2. Åbn filteret i højre side ved at klikke på den grønne pil
  3. Hold musen hen over den kategori/ressource/fravær/bruger du vil eksportere og klik på det lille kalender ikon i højre side.
  4. Kopier linket og indsæt det i din egen kalender. Så bliver din egen kalender opdateret i forhold til det valgte kalenderindhold, hver gang du åbner din egen kalender

Bemærk:

ChurchDesk kan kun garantere levering af det rigtige kalenderfeed fra ChurchDesk. Vi har ikke mulighed for - udover de nedenstående vejledninger - at yde support i forhold til import til forskellige kalendersystemer. Kalenderfeedet fra ChurchDesk opdateres øjeblikkeligt, når der forekommer ændringer. Men det vil være forskelligt fra kalendersystem til kalendersystem, hvor hurtigt det hentes ind i din personlige kalender.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Michael Riis

Hej . Jeg har tidligere haft succes med at abonnere på kalender i min private Google Kalender, men nu kommer der ingen opdateringer. Jeg er begyndt forfra og har fulgt anvisningen og sat linket ind i min Google kalender. Alle eksisterende kalenderpunkter kommer ind, men der sker ingen opdatering af begivenheder, og nye begivenheder kommer heller ikke ind.