Opret og indsæt kalendervisning

En kalendervisning henter begivenheder fra kalenderen og viser dem på hjemmesiden. Du kan vælge kun at vise nogle af dem baseret på en eller flere ressourcer og kategorier.

På hjemmesiden kan en kalendervisning både indsættes som et menupunkt eller som en del af en side i venstre eller højre margin.

NB! En kalendervisning kan vise 10 sider af begivenheder eller maksimum 100 begivenheder

Sådan opretter du en kalendervisning

1. Klik på det grønne + den blå værktøjsbjælke i toppen og derefter vælg "Kalendervisning"
  2. Giv visningen et let genkendeligt navn, der tydeligt adskiller den fra evt. andre visninger
  3. Vælg evt. en eller flere kategorier
  4. Vælg evt. en eller flere ressourcer
  5. Klik på "Tilføj et menulink" og følg anvisningerne hvis du vil gøre visningen til et menupunkt på hjemmesiden. Alternativt kan du indsætte den på en side, se nedenfor.
  6. Klik på "Gem"

Sådan indsætter du en kalendervisning på en side

1. "Gå til hjemmeside"
  2. Gå ind på den side, hvor du vil indsætte en kalender i venstre eller højre margin
  3. Klik på "Rediger"
  4. Rul ned under tekstfeltet og vælg kalendervisningen og vælg om den skal vises til højre eller venstre på siden
  5. Rul ned i bunden og klik på "Gem"

Sådan redigerer du en kalendervisning

1. Gå til "Hjemmeside"
  2. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og vælg 'Indhold'
  3. Søg på kalendervisningen
  4. Klik "Rediger"
  5. Foretag dine ændringer og husk at gemme

Sådan opretter du en kalendervisning på tværs af kirker

Hvis jeres sogn eller provsti har vores "Samarbejdspakke", kan du vælge at indsætte begivenheder fra flere enheder i samme kalendervisning.

Du vil automatisk få muligheden for at vælge mellem kirkerne når du indsætter kalendervisningen.

Se også denne video for en demonstration: