Send en besked til gruppen

Du kan sende en besked til alle medlemmer af en gruppe eller til enkelte medlemmer. Personerne modtager en e-mail med beskeden og et link, de kan klikke på, hvis de vil kommentere beskeden.

Send en besked til hele gruppen

1. Gå til intranettet og vælg en gruppe nederst i venstre sidebar, eller klik på 'Grupper' og vælg fra oversigten
  2. Klik på "beskeder"
  3. Klik på "opret" i vinduets øverste venstre hjørne
  4. Skriv en titel og en tekst
  5. Klik på "gem"

Send en besked til enkelte af gruppens medlemmer

1. Gå til intranettet og vælg en gruppe nederst i venstre sidebar, eller klik på 'Grupper' og vælg fra oversigten
  2. Klik på "Medlemmer"
  3. Find den person som du vil skrive til
  4. Klik på knappen "Handlinger" til højre i brugerens profil og vælg derpå "Send besked"
  5. Skriv din besked og klik til sidst på "send besked"