Opret og indsæt tekstvisning

Du kan oprette en eller flere tekstvisninger, som du efterfølgende kan sætte ind overalt på hjemmesiden i højre eller venstre margin.

Sådan opretter du en tekstvisning (kun for brugere med rollen 'hjemmesiden')

1. Klik på "+" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "tekstvisning"
  2. Giv visningen et let genkendeligt navn, der tydeligt adskiller den fra evt. andre visninger
  3. Skriv en tekst eller indsæt et billede, et link eller andet. Indsætter du et billede eller et andet element, bør bredden maksimalt være 250 px. Se vejledning til redigering af hjemmeside for hjælp til indsættelse af forskellige elementer i tekstfeltet
  4. Klik på "gem"

Sådan indsætter du en tekstvisning i en sides margin (kun for brugere med rollen 'hjemmesiden')

1. Gå ind på den side, hvor du vil indsætte en tekstvisning i venstre eller højre margin
  2. Klik på "redigér"
  3. Rul ned under tekstfeltet og vælg hvilke blokke, du vil indsætte i højre eller venstre margin
  4. Rul ned i bunden og klik på "gem"

Sådan redigerer du en tekstvisning (kun for brugere med rollen 'hjemmesiden')

1. Klik på tandhjulet i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "indhold"
  2. Vælg "tekstvisning" i rullemenuen og klik på "opdater"
  3. Find den tekstvisning, du vil redigere og klik på "redigér"
  4. Husk at gemme, når du er færdig med at redigere
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Poul Bo Burkal Sørensen

Meget fin mulighed!

Jeg har brugt den til at sætte et billede ind i højre kolonne: http://www.skelgaardskirken.dk/vi_tilbyder.html

Jeg ville dog også gerne kunne sætte et billede ind med en lille beskrivende tekst i stedet for den store plads, som bokstitlen optager.

• Avatar
    Christian Steffensen

Hej Poul Bo

Tak for kommentaren. Vi har hørt fra flere brugere, at det kunne være interessant, hvis man kunne slippe for bokstitlen. Vi har derfor skrevet det op som et punkt, vi skal drøfte ved en kommende udviklingssnak.

/Peter