Opret statistik over besøg i ChurchDesk

Vi bruger Google Analytics til statistik over besøgende på kirkernes ChurchDesk. Google Analytics indsamler en lang række interessante og relevante oplysninger om de besøgende, herunder antal, tidsforbrug, populære sider og søgeord.

Sådan får du adgang til Analytics

1. Du skal have en e-mail som er tilknyttet en Google-konti. Hvis du allerede har dette, kan du gå videre til næste punkt. Hvis du ikke har en Google-konto, kan du let oprette en her: Google Konto
  2. Når du har oprettet en Google konto, kan du logge på Google Analytics
  3. Klik på 'Tilmeld dig' i højre side
  4. Udfyld formularen med f.eks. kirkens navn og så kirkens hjemmeside
  5. Rul ned i bunden og klik 'Hent sporings-id'
  6. Der kommer en boks op som bedre dig acceptere servicevilkår. Klik på 'Jeg accepterer'
  7. Kopier Javascript koden i boksen
  8. Login på dit ChurchDesk og klik på tandhjulet på hjemmesiden og vælg 'Temaopsætning'
  9. Rul ned til feltet 'Javascript' og indsæt koden i feltet
  10. Klik 'Gem indstillinger'
  11. Nu kan du logge på jeres Google Analytics og se statistik fra jeres hjemmeside

NB! Der går 24 timer før sporings-id'en begynder at oprette statistik over jeres side.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Dorrit Mikkelsen

Google Analytics er et super redskab - og bedst af alt: det er til at hitte ud af. Når først man er logget på, går resten nærmest af sig selv. Jeg ville mene, at en vejledning ikke er nødvendig. Prøv selv! Det er ikke kun for statistiknørder...

Mange hilsner

Dorrit

Islev Kirke